Benzi de legare - Solutii de ambalare cu o gama larga de aplicatii pentru toate domeniile industriale

Cea mai importanta caracteristica a benzilor noastre pentru ambalare este ,evident, puterea lor adeziva. Datorita tehnologiei adezive superioare tesa, va puteti sigila in deplina siguranta ambalajele. Alaturi de performanta adeziva, aspectul vizual este foarte important pentru noi. Din acest motiv, noi oferim benzile pentru legare in cateva variante. In cele din urma, destinatarul trebuie sa fie incantat de un pachet cu aspect placut. Si, in final, noua ne pasa de usurinta în folosire, asa incat toate benzile adezive pot fi folosite foarte usor.

Va invitam sa studiati catalogul nostru de produse destinate ambalarii finale pentru mai multe detalii si va rugam sa nu ezitati sa ne contactati pentru orice nelamurire pe care o aveti. 

Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru benzile de legare

banda polipropilena are o elasticitate marita, rezistenta mare la rupere și un coeficient de elongatie foarte mare. Indiferent de dimensiunile produselor dumneavoastra, acestea sunt legate manual sau automat, în funcție de sistemul ales de dumneavoastră, prin folosirea capselor metalice sau prin termosudura. Banda PP protejeaza produsul oferindu-i acestuia o siguranta sporita pe timpul transportului și depozitarii. 

banda de balotat prezintă o rezistenta buna la tensionare, avand totodata o elongatie redusa. Produsul aplicat este foarte rezistent la diferente de temperatura.

banda pes textil este  confectionata special pentru ambalarea marfii. Banda PES nu se despica si nu afecteaza produsul in timpul manipularii, pentru o impachetare sigura a produselor, coletelor si paletilor. Are durabilitate superioara si este usoara de folosit. Banda are proprietati anti-corozive si este reciclabila pentru o utilizare practica.

banda pes tesuta este  optima pentru legarea unui volum marit de marfa, are durabilitate superioara si este usor de folosit, nu pateaza materialele si nu afecteaza chimic produsul ambalat. Rezista cu succes schimbarilor de temperatura si are proprietati anti-corozive si este reciclabila pentru o utilizare practica.

banda pes compozit nu se despica, nu afecteaza produsul in timpul manipularii, este anti-coroziva, rezistenta, reciclabila si extrem de accesibila ca pret in comparatie cu benzile metalice, ale caror aplicabilitati le inlocuieste totusi cu succes.

banda pes este foarte maleabila, se pliaza foarte usor si nu se despica, nu afecteaza produsul in timpul manipularii, este anti-coroziva, rezistenta, reciclabila si extrem de accesibila ca pret in comparatie cu benzile metalice. Este recilabila 100% si anti-coroziva. 

Toate soluțiile noastre de ambalare sunt in conformitate cu cele mai înalte standarde industriale.

Comanda dumneavoastra poate fi livrata oriunde in tara indiferent de cantitate.