Importanta ambalajului in oricare industrie este cu atat mai semnificativa cu cat produsele se afla intr-o concurenta permanenta pentru a ajunge la consumatorii finali. Fie ca predomină rolul functional al ambalajului, fie aspectul exterior al produselor, acestea trebuie să se ridice cel puțin la asteptările cumparatorilor, noi am inteles ceea ce studiile și experienta ne-au demonstrat: ambalajul reprezinta minim 20% din succesul unui produs.

Compania noastra va pune la dispozitie materiale și produse specifice ambalarii. 

Gasiti printre produsele noastre: 

- banda polipropilena, este folosita pentru uz automat si manual de diferite dimensiuni și culori se folosește cu precădere pentru asigurarea produsului în condiții deosebite de transport prin sigilarea sau legarea acestuia.

Avantajele acestei benzi

o elasticitate marita, rezistenta mare la rupere si la schimbarile de temperatura;

un coeficient de elongatie foarte mare fiind similara cu banda metalica;

indiferent de dimensiunile produselor dumneavoastra, banda PP protejeaza produsul oferindu-i acestuia o siguranta sporita pe timpul transportului si depozitarii;

regimul de lucru manual/automat ce poate fi utilizat de catre acest sistem, face practic posibila legarea diferitelor produse indiferent de dimensiunile acestora;

arie larga de aplicabilitate.


- banda pes tesuta, care se foloseşte cu precădere pentru legarea și fixarea marfurilor care suporta stranger. Avantajele acestei benzi sunt ca are un grad ridicat de rezistență la rupere( intre 400 kg si 630 kg), inlocuieste cu success banda metalica, obtinem o manipulare facila datorita modelului tesutului, are o arie larga de aplicabilitate.


- banda pes compozit se folosește cu precadere pentru legarea si fixarea paletilor cu greutati mari, a containerelor si a articolelor industriale. Avantajele acestei benzi sunt ca inlocuieste cu success banda PET si banda metalica.  Are un grad ridicat de rezistență la rupere, intre 380 kg si 550 kg, pastreaza tensiunea și rezista foarte bine la socuri. Are o arie larga de aplicabilitate.


Va oferim produse din materie prima de maxima calitate. Produsele noastre respecta cele mai inalte standarde de calitate.

Suntem tot timpul preocupati de ceea ce furnizăm clienților nostri , de aceea venim în întampinarea dumneavoastra cu o gama diversificata de ambalaje concepute la cele mai inalte standarde de calitate.

Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru benzile de legare : Contacteaza-ne